"Waarom zou u met minder genoegen moeten nemen?" Knipping Twente maakt van u huis uw thuis door u te voorzien van goed advies en het leveren van producten uit het top-segment.

Welkom op de site

Bekijk alle pagina's!

Knipping & Solarlux

Knipping / Solarlux

Bezoek de showroom

Bekijk alle mogelijkheden!

Vrijblijvend advies

Onze deskundigen helpen

1 2 3 4

Werkwijze

Een bezoek aan onze showroom is zeer zeker de mooie waard. U ziet in onze showroom diverse situaties om zo een goed beeld te krijgen van diverse kozijnvoorbeelden hoe het in uw thuissituatie eruit zou kunnen zien.

Maar wij komen ook ter plaatse om samen met u uw privé of zakelijke behoeftes te bespreken. Bij een eerste bezoek krijgt u van Knipping Twente een vakkundige uitleg over montage, techniek en afwerkingsmogelijkheden. En aan de hand van onze materiaal- en kleurstalen kunt u zelf ontdekken waarom Knipping Twente de referentie in de markt is.

Een persoonlijke begeleiding vanaf de eerste afspraak tot en met oplevering staat dan ook garant voor een hoge klanttevredenheid. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte die we met u bespreken, bij akkoord wordt uw opdracht direct ingemeten. Binnen 6 tot 8 weken kunnen onze producten gemonteerd worden. U krijgt u van ons een uitgebreide uitleg over het onderhoud van de producten. Wij vertellen u ook u de systemen moet gebruiken

 

Quotes van onze klanten

"Knipping Twente heeft zeer goed werk verricht en door hen heb ik mijn huis kunnen verkopen met flinke winst. De mensen waren allen zeer aardig en behulpzaam en in de toekomst zal ik zeker opnieuw gebruik maken van Knipping Twente."