"Waarom zou u met minder genoegen moeten nemen?" Knipping Twente maakt van u huis uw thuis door u te voorzien van goed advies en het leveren van producten uit het top-segment.

Bedrijfsprofiel

Knipping Twente is de naam voor een vertrouwd adres. Vanaf 1992 is Bouwbedrijf de Jong het dealerschap aangegaan met Knipping. Hieruit is Knipping Twente ontstaan. 

De  firma Solarlux, producent van vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing, kwam in 1999 bij Knipping Twente met het verzoek of zij naast de kunststof kozijnen van het gerenommeerde merk van Knipping ook nog het dealerschap van Solarlux vouwwand systemen voor de regio Twente op zich wilden nemen. Na een weloverwogen besluit is hier voor gekozen, om de klant een breed en totaal pakket te kunnen aanbieden.

Dit was natuurlijk een kroon op de jarenlange ervaring en advies, die het hele team van Knipping Twente ten goede komt. Met een goed advies en de montage uitgevoerd door eigen montage teams, die allemaal een bouwkundige opleiding hebben afgerond kan het eigenlijk niet anders, maar is dit ook weer een goed keuze geweest van de directie van Bouwbedrijf de Jong.

Ons moto is "waarom zou u met minder genoegen moeten nemen''. Knipping Twente maakt van Uw huis Uw Thuis door U te voorzien van goed advies en het leveren van producten uit het topsegment. En een montage waar menig kozijn jaloers op is!