"Waarom zou u met minder genoegen moeten nemen?" Knipping Twente maakt van u huis uw thuis door u te voorzien van goed advies en het leveren van producten uit het top-segment.

Welkom op de site

Bekijk alle pagina's!

Knipping & Solarlux

Knipping / Solarlux

Bezoek de showroom

Bekijk alle mogelijkheden!

Vrijblijvend advies

Onze deskundigen helpen

1 2 3 4

Solarlux

Wij respecteren de belangen van onze klanten, onze zakenpartners, onze medewerkers en de maatschappij. Sinds het bestaan van Solarlux, leven we volgens bepaalde normen en waarden, die we in de omgang met elkaar en de zakenpartners opleggen. Deze waarden zijn in hun bedrijfsprotocol geformuleerd, waaraan we ons bij het dagelijks denken en handelen conformeren.

Solarlux is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van individuele beglazingsystemen, die op basis van hoge kwaliteitsnormen in de markt worden gezet. Innovatieve ideeën en de omzetting ervan in producten is de drijfveer van hun werk. De organisatiestructuur staat voor consequente streven naar vooruitgang, kwaliteit en groei. Deze pretenties hebben ervoor gezorgd dat ze wereldwijd marktleider zijn van glazen vouwwanden.

Kwaliteit betekend tevredenheid

Vanaf het moment van idee (concept) tot het realiseren van een product: Bij Solarlux staat bij elke productiefase inachtneming van de hoogste kwaliteitseisen centraal. De klanten vertrouwen op onze excellente producten "Duitse engineering". De medewerkers en productiestructuren garanderen dit. Ze zijn trots op onze compromisloze goede beglazingoplossingen, want ze realiseren levenskwaliteit en tevredenheid. Wat voor hen de belangrijkste drijfveer is iedere dag opnieuw het beste te bereiken.

Partnerschap versterkt succes

Hoogste klanttevredenheid heeft bij hen de grootste prioriteit. Een belangrijke pijler van hun ondernemingsbeleid zijn daadkrachtige samenwerkingsverbanden, waarin ze omvattend en duurzaam investeren en die ze met eersteklas producten en service ondersteunen. Betrouwbaar, competent en altijd openstaand voor de belangen van de klanten begeleiden ze hen bij elke individuele opdracht. Met dit partnerschap op basis van wederzijds vertrouwen, scheppen ze met de zakenpartners het klimaat duurzaam succesvol te zijn en tegelijkertijd tevredenheid.

Vertrouwen biedt zekerheid

Solarlux creëert een prima arbeidsklimaat. Ze koesteren de respectvolle en open communicatie tussen leidinggevenden en medewerkers. Gekwalificeerd, goed opgeleid en met een groot vertrouwen in hun prestaties realiseren ze met grote betrokkenheid nieuwe uitdagingen. De vaktechnische-, leidinggevende- en samenwerkingscompetenties bouwen ze door doelgerichte en veelzijdige ontwikkelingsprogramma´s verder uit.

Prestatie stimuleert groei

Solarlux is een organisatie met prestatievermogen die ambitieus doelen stelt en voortdurend groei nastreeft. Ze versterken en verbeteren consequent de bedrijfsprocessen en de wereldwijde bedrijvigheid door vooruitstrevend te investeren. Stabiliteit en continuering van het optimalisatieproces binnen de productie als ook binnen de verkooporganisatie en administratie zijn voor hen vanzelfsprekend