"Waarom zou u met minder genoegen moeten nemen?" Knipping Twente maakt van u huis uw thuis door u te voorzien van goed advies en het leveren van producten uit het top-segment.

Welkom op de site

Bekijk alle pagina's!

Knipping & Solarlux

Knipping / Solarlux

Bezoek de showroom

Bekijk alle mogelijkheden!

Vrijblijvend advies

Onze deskundigen helpen

1 2 3 4

Schuifpuien

Een Knipping schuifpui geeft uw woning toegevoegde waarde. De opendraaiende tuindeuren van Knipping ook. U creëert een ruimtelijk effect, een zee van toetredend daglicht en een optimaal contact met de tuin. Met zo'n schuifpui of zulke tuindeuren haalt u buiten als het ware naar binnen. De mogelijkheden voor een schuifpui en tuindeuren zijn legio. Graag informeren wij u hierover.

Topkwaliteit, variatie, rendement

Alle modellen schuifpuien en openslaande tuindeuren van Knipping worden gemaakt met een slimme combinatie van kunststof en van aluminium aan de buitenzijde. Voor wat betreft de techniek gelden in beginsel dezelfde specificaties als bij de kozijnen. Ook hier zijn de schuifpuien en tuindeuren naadloos inpasbaar in de modelseries Classic, Timeless, Nostalgie, Duoline en Monoline. 

Accessoires

Indien u dit wenst kunt u uw Knipping schuifpui of tuindeuren ook van de revolutionaire plissé-hordeuren voorzien. Deze hordeuren rollen niet uit, maar plisseren (harmonica-vouwen) uit. Hierdoor blijven ze beter zichtbaar en voorkomt u het altijd zeer vervelende 'door de hordeur heen lopen'.