"Waarom zou u met minder genoegen moeten nemen?" Knipping Twente maakt van u huis uw thuis door u te voorzien van goed advies en het leveren van producten uit het top-segment.

Welkom op de site

Bekijk alle pagina's!

Knipping & Solarlux

Knipping / Solarlux

Bezoek de showroom

Bekijk alle mogelijkheden!

Vrijblijvend advies

Onze deskundigen helpen

1 2 3 4

Kozijnsystemen

Ten opzichte van hout of metaal hebben kunststof kozijnen veel voordelen. Zeker als ze worden vervaardigd uit een combinatie van kunststof en aluminium, zoals Knipping dat als enige fabrikant doet. Knipping kozijnen zijn milieuvriendelijker doordat ze worden gemaakt van hoogwaardige, herbruikbare kunststof en doordat ze een zeer hoge isolatiewaarde hebben. Ze vergen daarbij zeer weinig onderhoud omdat ze niet geschilderd of gerepareerd hoeven te worden.

Als enige volledig geschikt voor het Passief Huis

Deze en nog een aantal andere eigenschappen maken, dat Knipping in Nederland als enige fabrikant Passief kozijnen en deuren maakt, die een maximale bijdrage leveren tot het effect van een zogenaamd Passief Huis: een huis dat zo goed geïsoleerd is dat het evenveel warmte genereert als het opneemt. Het Passief Huis is daardoor het eerste volledig energie-neutrale huis.

Energiebesparing betekent niet: keuzebeperking

Knipping kozijnen en ramen bieden daarnaast verreweg de grootste keus in modellen en kleuren. Daarbij hebben ze de meest innovatieve techniek. Ze zijn daarmee in elk opzicht de juiste investering.

Kozijnen kopen

Het kopen van goede onderhoudsvrije kozijnen met een hoge isolatiewaarde die bovendien veilig zijn en goed ventileren is de allerbeste investering in uw woning. Door de combinatie van kunststof en aluminium zijn er met de kozijnen van Knipping vele mogelijkheden voor  isolatie, kleur en vorm, van klassiek tot modern. Het kopen van Knipping kozijnen is in elk opzicht de juiste investering. 

Kozijnen offerte

Een offerte en advies aanvragen bij een specialist voor het leveren en plaatsen van kozijnen is altijd van groot belang. Graag maakt de adviseur een afspraak bij u thuis. Dit is belangrijk om prijs en kwaliteit met elkaar te vergelijken.