"Waarom zou u met minder genoegen moeten nemen?" Knipping Twente maakt van u huis uw thuis door u te voorzien van goed advies en het leveren van producten uit het top-segment.

Welkom op de site

Bekijk alle pagina's!

Knipping & Solarlux

Knipping / Solarlux

Bezoek de showroom

Bekijk alle mogelijkheden!

Vrijblijvend advies

Onze deskundigen helpen

1 2 3 4

Deuren

Het eerste gevoel hoe welkom je in een huis bent begint al bij de voordeur. Daarom heeft Knipping twee modelseries in kunststof deuren: de topklasse Kompotherm deuren van vermaard design, materiaalverwerking en glastoepassing, én de topkwaliteit Dutch design deuren, die voor wat betreft design en kwaliteit niet onderdoen voor de Kompotherm deuren.

Allemaal deuren gemaakt van kunststof in combinatie met aluminium en hoogwaardig glas, die ruimschoots voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en die uw interieur vrij houden van kou en kabaal. En die daarbij nagenoeg dezelfde innovatieve techniek  en overige speciale kwaliteitseisen hebben als de kunststof Knipping kozijnen. 

Deuren en energiebesparing

Het zal voor u geen verrassing zijn dat deuren de belangrijkste verliespost kunnen zijn als het gaat om behoud van warmte. Knipping deuren dichten zo goed af, dat deze door professionals worden erkend als de enige in Nederland gefabriceerde kunststof deuren die geschikt zijn om opgenomen te worden in een zogenaamd Passief Huis: een huis dat evenveel warmte genereert als het opneemt. Daardoor is een Passief Huis energieneutraal. En dat is uiteraard gunstig voor uw financiën.