"Waarom zou u met minder genoegen moeten nemen?" Knipping Twente maakt van u huis uw thuis door u te voorzien van goed advies en het leveren van producten uit het top-segment.

Dakkapellen

De Knipping Prolux dakkapellen worden gemaakt van een combinatie van kunststof en aluminium. De combinatie van kunststof en aluminium biedt u heel veel voordelen: o.a. een hoge isolatiewaarde en, door toepassing van aluminium aan de buitenzijde, kan Knipping uw dakkapel bovendien in iedere gewenste stijl en Ral kleur uitvoeren. 

Met een dakkapel van kunststof en aluminium bespaart u sowieso geld omdat deze zeer gunstige isolatiewaarden heeft (Rc=4,0)  en onderhoudsvrij is. Hoe hoger de Rc-waarde, des te beter de constructie is geisoleerd. Met zonnecollectoren onder de dakbedekking kunnen Knipping dakkapellen u zelfs nog meer geld besparen.
De Prolux dakkapel heeft een ingenieus, gepatenteerd, dak waarmee maar liefst 25% meer licht en woonruimte  wordt verkregen in vergelijking met andere dakkapellen.

Standaard een zeer complete dakkapel

Knipping dakkapellen zijn standaard al zeer compleet. Voorzien van fraaie verholen goten onder de dakpannen en een loodvervanger aan de voorzijde. De dakkapel is binnen afgewerkt met 120 minuten brandwerend materiaal en voorzien van een vensterbank.
Zoveel keuze uit vormen, kleuren en daklijsten, dat u bijna uw 'eigen' dakkapel kunt samenstellen. Kijk hiervoor ook op de lijst van extra's. Bovendien worden verreweg de meeste dakkapellen in één dag geplaatst. 

Wilt u een dakkapel kopen die aan hoge kwaliteitseisen voldoet? Dan bent u bij Knipping aan het juiste adres. Iedere dakkapel wordt op maat gemaakt naar wens van klant, door de combinatie van kunststof en aluminium zijn er oneindig veel mogelijkheden met kleur en vormgeving. 

Dakkapellen en energieneutraliteit

Knipping dakkapellen zijn door hun constructie en uitstekende isolatie superieur en, naar wens zelfs te voorzien van zonnecollectoren, De dakkapellen zijn bij uitstek geschikt  voor installatie op Passieve Huizen: huizen die evenveel warmte genereren als opnemen. Een Passief Huis is daardoor energie-neutraal. En dat is in meer opzichten goed voor uw portemonnee.

Energiebesparing betekent niet: besparing op keuzevrijheid

Knipping ontwikkelt en maakt dakkapellen van kunststof en aluminium in twee modellen; de Prolux en de Prolux Energy. Beide beschikken over zeer innovatieve, energiebesparende techniek, waarbij de Prolux Energy zelfs energie voor u kan genereren.