"Waarom zou u met minder genoegen moeten nemen?" Knipping Twente maakt van u huis uw thuis door u te voorzien van goed advies en het leveren van producten uit het top-segment.

Knipping

Onderhoudsvrije kozijnen, deuren en dakkapellen

Met goed isolerende kozijnen, deuren, dakkapellen, tuindeuren en schuifpuien  van Knipping kunt u tot 30% besparen op uw onderhouds- en energiekosten. Goede isolatie is voor uw woning van groot belang. De waarde van uw woning stijgt hiermee, u bespaart veel op uw energiekosten en onderhoudskosten. Knipping's familiebedrijf levert ruim 30 jaar topkwaliteit in kozijnen, deuren, dakkapellen, tuindeuren en schuifpuien van modern tot klassiek.

 

Kunststof kozijnen en aluminium in perfecte harmonie

Bij Knipping maken we deuren, dakkapellen, kunstof kozijnen en aluminium kozijnen. Ons bedrijf levert elke vorm en elke kleur. We garanderen vrijwel levenslang onderhoudsvrije kwaliteit, de beste isolatie, en de beste veiligheid. We ontwikkelden de gepatenteerde Prolux-dakkapellen van kunststof en aluminium. Ook kregen we octrooi op onze Classic-kozijnenserie van kunststof en aluminium. Ook ontwikkelden we kozijnen en deuren voor een Passief huis.

 

Dakkapel kopen

Wilt u een dakkapel kopen die aan hoge kwaliteitseisen voldoet? Dan bent u bij Knipping aan het juiste adres. Iedere dakkapel wordt op maat gemaakt naar wens van klant, door de combinatie van kunststof en aluminium zijn er oneindig veel mogelijkheden met kleur en vormgeving.

 

Kozijnen, dakkapellen en buitendeuren. De JUISTE investering

Met Knipping kunststof ramen en kozijnen, schuifpuien en dakkapellen verdient u uw investering terug. Knipping introduceerde dakkapellen van kunststof en aluminium met zonnecollectoren. We leveren kunststof kozijnen en deuren met drie dichtingen. 

https://vimeo.com/168161876